Puerto de Mogan Gran Canaria (last minute) vakantie aanbiedingen

Puerto de Mogan - Gran Canaria (last minute)

Las minute - vakantie - aanbiedingen SUNtip 2024/2025

SUNtip - Puerto de Mogan - Gran Canaria (last minute) vakantie deals 2024/2025
Dit pittoreske vissersdorp biedt een meer subtiele vorm van toerisme dan de drukke badplaatsen Playa del Inglés en Maspalomas. Langs het water staat een vakantieresort met gebouwen die niet hoger zijn dan drie verdiepingen. Dit resort werd uitgebouwd tot autovrij dorp, met kleurrijke huizen in Mediterrane stijl. Deze huizen staan aan smalle steegjes, allemaal uitgelijnd met kleine tuinen en vensterbanken met bloemen, voornamelijk bougainville in allerlei verschillende kleuren.
Puerto de Mogán heeft een netwerk van schitterende grachten, hier ontleent deze haven ook de bijnaam “klein Venetië” aan. De grachten zijn met elkaar verbonden door boulevards en kleine bruggetjes, waardoor u heerlijk kunt wandelen door deze gezellige havenstad.
De aantrekkelijke jachthaven met de schone en gezellige restaurants, chique cafés, jazz- en pianobars, draait geheel om de lokale vissersvloot die nog steeds zeer actief is. U kunt in de haven heerlijk rondwandelen of romantisch dineren bij zonsondergang.
Puerto de Mogán betekent een heerlijk dagje uit, vooral op vrijdagmorgen als een grote, gezellige markt de visserskade bezet houdt. Ten oosten van de haven ligt een klein, goed afgeschermd zandstrand, ideaal als u met kinderen op vakantie bent.

DEEL DEZE PAGINA