Playa del Ingles Gran Canaria (last minute) vakantie aanbiedingen

Playa del Ingles - Gran Canaria (last minute)

Las minute - vakantie - aanbiedingen SUNtip 2024/2025

SUNtip - Playa del Ingles - Gran Canaria (last minute) vakantie deals 2024/2025
Playa del Inglés (het Engelse strand) voorziet u overdag van zand en ‘s avonds van pubs en clubs in overvloed. Als grootste vakantiecomplex van Spanje is Playa del Inglés, samen met Maspalomas en San Agustín, een gezellige badplaats met grote hotels, winkelcentra en fastfoodrestaurants. Het werd gesticht in 1960 op wat toen een grote, dorre vlakte was. Het is nu een toeristische trekpleister en bekend in heel Europa.
Tussen de Indische markten, met allerlei artikelen van kleding tot radio’s, strijden oneindig veel restaurants om uw aandacht met internationale gerechten, traditionele ontbijten uit veel verschillende landen en al het andere wat u maar kunt bedenken. Playa del Inglés is ook de plek waar u enorme winkelcentra vindt, waarvan de grootste het Yumbo Centrum (in de Avenida de España – naast de VVV) en de Kasbah (aan het Plaza del Teide) zijn, met allerlei boetiekjes en winkels.
Midden in het centrum van Playa del Inglés is het 4-sterren Hotel Neptuno een perfecte plek voor een verblijf voor gasten die dichtbij de bedrijvigheid van de stad willen zitten. Reserveer hier een kamer en u bevindt zich niet alleen op een steenworp afstand van alles wat er te doen is, maar u geniet ook van een luxe accommodatie, een uitnodigend zwembad zonder kinderen (dit hotel is alleen bedoeld voor volwassenen) en een wellnesscentrum waar u zichzelf kunt laten verwennen.

DEEL DEZE PAGINA